Aktuella utbildningar

Villkor
Vi värdesätter högsta kvalitét på våra kurser! Därför är grupperna aldrig större än ca 30 deltagare och i många fall färre än så. Detta för att det alltid ska finnas utrymme för dig som deltagare att ställa dina frågor och få svar!

ExLibro fokuserar i första hand på att ta fram nischade kurser som berör frågor som du som praktiker stöter på i ditt vardagliga arbete, och som ofta uppfattas som lite extra svåra att lösa. Vi försöker ligga steget före, följa rättsutvecklingen och hålla kurser där du får ta del av de senaste inom rättspraxis. Vi anlitar de skickligaste och mest engagerade experterna vilket gör att du som deltagare tar till dig ny kunskap på bästa möjliga sätt. Med andra ord, söker du utbildningar som ger dig juridisk spetskompetens har du kommit till helt rätt ställe!

För att säkerställa att det blir diskussioner mellan deltagare och föreläsare där det finns möjlighet att ställa frågor och få svar, har vi valt att begränsa antalet deltagare på våra kurser. Detta göra att du som deltagare får ut mer av din kursdag och får en djupare förståelse för ämnet och verktygen för att kunna ge bättre juridisk rådgivning till dina klienter.

ExLibro präglas av en familjär stämning med ständigt höga ambitioner om att bli bättre och ligga i framkant när det gäller utvecklingen av nya produkter och digitalisering, med syftet att förenkla för våra kunder. För oss är det personliga mötet med er som kunder den främsta källan till inspiration, därför är vi alltid lyhörda för vad ni önskar för nya tjänster och utbildningar, vi gör ju trots allt det vi gör för er skull!

Går du en kurs hos ExLibro är det med stor sannolikheten samma person som du bokat kursen hos, som även hälsar dig varmt välkommen vid kurstillfället. Med en nära relation till dig under hela processen vill vi att du ska känna dig trygg och få ut det bästa av utbildningarna. 

Att vi är en liten aktör gör det möjligt för oss att snabbt och effektivt ta tillvara på era önskemål gällande nya ämnen och föreläsare. Oavsett om det gäller en öppen-, internkurs eller kurser utomlands. Vi tar även tacksamt emot tips på hur vi kan utveckla nya produkter och tjänster som förenklar din vardag, så tveka inte att höra av dig!