Vi på ExLibro är alltid intresserad av nya samarbeten! Vår organisation bygger på att seniora konsulter slår sina kloka huvuden ihop och hittar nya och kreativa lösningar, som för företaget och branschen framåt. Vill du driva eget men ingå i ExLibros gemenskap? Då vill vi att du hör av dig till oss!

Jens Östberg, Partner & Huvudägare
Karriär

ExLibro expanderar! Vill du vara med på vår resa mot Sveriges mest uppskattade utbildningsarrangör inom juridik?
Klart du vill! Nedan finner du lediga tjänster. Om du besitter någon annan förmåga som du tror kan vara till nytta för oss, går det givetvis bra att skicka in en spontanansökan också.

 

Med start snarast, söker vi på ExLibro en säljare med ambition att bli försäljningschef.

Vi vill ha din ansökan senast 4 april! (Men tillsättning kan ske tidigare)
Vi söker dig som har drivet, viljan och ambitionen att inom en snar framtid axla rollen som försäljningschef.Du kommer att jobba nära vår ägare och grundare för att tillsammans bygga upp en säljavdelning, som du sedan får ta över huvudansvaret för. Tempot kommer vara högt, och det kommer ställas krav på att både kunna bygga långsiktigt, och göra affärer här och nu. För rätt person kommer rollen vara både utmanande, rolig och lönsam.

Vad gör vi?
Vi på ExLibro arrangerar juridisk fortbildning för advokater, jurister, revisorer och andra rådgivare som i sitt arbete är beroende av att fortbilda sig för att ge sina klinter relevant och bra rådgivning.
Under år 2023 ska vi dubbla antalet utbildningstillfällen, och det arbetet börjar nu! Så vill du vara med på resan? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att bli en nyckelspelare i vår framtida organisation, där vi inte sätter några gränser för hur mycket du kan tjäna.

Lönesättningen är individuell men består av både en fast del och stora delar provision och bonusar.
För rätt kandidat finns också möjligheten att med tiden få visst delägarskap.

Den 1 juni flyttar vi in i nya fräscha lokaler mitt i centrala Enköping. Vilket gör det enkelt att ta sig från stora delar av Mälardalen.

Fram till flytten sitter vi i gamla tågmästarvåningen ovanpå tågstationen i Enköping.
Vi är även öppna för distansarbete i viss utsträckning, så länge det inte påverkar din eller andras prestation och arbete.

Som friskvård erbjuder vi medlemskap på Friskis och Svettis i Enköping, med möjlighet till förlängd lunch två dagar i veckan för att träna. (Gäller vid tillsvidareanställning).

Vi kommer arrangera olika event för det anställda, både under och utanför arbetstid, som vi vill att du har möjlighet att delta på, samt deltar i planeringen av.

Vad förväntar vi oss av dig?

Det absolut viktigaste är inställningen, du måste vara öppen, social, driven och med en vilja att jobba hårt för att lyckas. Vi ska ha roligt på jobbet och det vill vi att du är med och bidrar till. Du bör ha arbetat med telefonförsäljning av kvalificerade produkter tidigare, helst utbildning eller event. Även om praktisk erfarenhet av försäljning är det viktigaste så ser vi det som en stor fördel om du har en eftergymnasial utbildning och är bra på att hantera siffror, och program som Excel, då budgetarbete och rapportering kommer vara en del av din vardag.

Anställningsform:

Sex månaders provanställning med 14 dagars ömsesidig uppsägningstid,
därefter tillsvidaretjänst med en månades ömsesidig uppsägningstid.

Låter det spännande och inspirerande? Tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev redan idag! Har du fler frågor om tjänsten mejla eller ring

Vid frågor tveka inte att kontakta
Vår huvudägare och partner Jens Östberg.

jens.ostberg@exlibro.se eller 0761-75 11 15.

Om anställningen

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Var ligger arbetsplatsen?

Gånstavägen 4

749 43 Enköping

 

Med start snarast söker vi två drivna innesäljare!

Under år 2022-2023 ska vi expandera och dubbla antalet utbildningstillfällen. Vi söker nu två säljare för att vara med på den resan.

Du kommer via telefon att kontakta både befintliga och nya kunder för att presentera och sälja platser på de kurser vi arrangerar.

För att lyckas i rollen krävs att du är ödmjuk, envis och jobbar hårt!

Vad förväntar vi oss av dig?

Att du kommer med en positiv inställning till jobbet varje dag, att du är öppen för att lära dig nya saker och säljmetodiker, men också att du är med och bidra med din kunskap och erfarenhet. Att du deltar i aktiviteter i och utanför arbetstid för att stärka både din egen och teamets kompetens och sammanhållning. Att du är van att använda telefonen som arbetsverktyg och känner dig trygg i att ta kontakt med både befintliga och nya kunder.

Vi ser helst att du har 1-3 års erfarenhet av att sälja via telefon sedan tidigare, med dokumenterat goda resultat. Vi ser det även som ett stort plus om du varit hos samma arbetsgivare under en längre tid, då vi söker någon som är långsiktig.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med på vår expansionsresa och vara en del i att bygga företaget. Det kommer vara en intressant och krävande resa, men för rätt kandidat både rolig och lönsam!

Det finns inget tak när det gäller hur mycket du kan tjäna, men lönen består både av en fast del och provision.

Som fiskvård erbjuder vi medlemskap i Friskis och Svettis i Enköping, men möjlighet till förlängd lunch två dagar i veckan för att träna.

Den 1 juni flyttar vi in i nya fräscha lokaler mitt i centrala Enköping. Vilket gör det enkelt att ta sig från stora delar av Mälardalen. Fram till flytten sitter vi i gamla tågmästarvåningen ovanpå tågstationen i Enköping.

Vi är även öppna för distansarbete i viss utsträckning, så länge det inte påverkar din eller andras prestation och arbete.

Då vi önskar tillsätta tjänsterna så snart som möjligt, skicka din ansökan redan idag!

Vid frågor tveka inte att kontakta
Vår huvudägare och partner Jens Östberg.

jens.ostberg@exlibro.se eller 0761-75 11 15.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast och rörlig lön

Var ligger arbetsplatsen?

BANGÅRDSGATAN 12