Rabatter & kampanjer

Rabatt vid tidig bokning:
RabattOm du ser denna symbol bredvid en kurs så innebär det att du har möjlighet att få 10 % i rabatt.

Förutsättningen för att få rabatten är att genomförandet är om minst sex månader och att du betalar hela kursavgiften i samband med bokning. Rabatten gäller endast utvalda kurser och är ingen generell rabatt på hela utbudet.

Paketerbjudande:
PaketerbjudandeSer du paketsymbolen bredvid en kurs så innebär det att kursen ingår i vårt paketerbjudande. Erbjudandet fungerar så att du bokar tre valfria kurser, vid ett och samma bokningstillfälle, med genomförande under samma år. På kurs ett och två får du 10% i rabatt och på årets sista kurs dubblar vi rabatten till 20%.
Rabatten om 10% på kurs ett och två gäller under förutsättning att du bokar ett paket senast sex månader innan den första kursen genomförs, skulle du boka senare behåller du ändå rabatten på sista kursen. Eller boka två kurser under hösten 2022 och en kurs för våren 2023, så får du du 20% på den senare.

Fakturering för kurs ett och två sker i samband med bokning, betalningsvillkor är 30 dagar. Fakturan för den sista kursen skickar vi först efter att du deltagit på kurs ett och två, eller senast två månader innan sista kursen.

Skulle du få förhinder för någon kurs så har du rätt att byta och behålla rabatten, så länge som den nya kursen går under samma år, och bytet sker senast tre veckor innan kursens genomförande. Får du förhinder och missar en kurs och inte bokar av eller om i tid så faller rabatten på den sista kursen bort. Dock har du rätt att skicka en ersättare, alternativt så omvandlar vi halva den erlagda kursavgiften för den missade kursen till en innestående rabatt, att nyttja på en annan kurs med genomförande samma år.

Har du några frågor om hur våra rabatter och paketerbjudanden fungerar så tveka inte att höra
av dig!